Mestskadoprava.sk - Stránky o Mestskej a Regionálnej dopava v SR a ČR
Právě je úterý, 17.říj 2017, 08:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pátek, 08.pro 2006, 18:52 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 20.srp 2002, 12:16
Příspěvky: 1930
Bydliště: DP Sestroslav & DPAmberovy Lazne
Sheep píše:
vlastnim taky isty ale fotky robi kus ine...ale aj keby si mal neviem aky super telefon tak nic nenarobis, lebo mobily maju vysoke ISO

hm a ses si jistej ze vis co to je ISO ???
Mobily maji futr levny cipy, vetsinou mizernou optiku, navis vetsinou zanesenou nosenim po kapsach. Fotaky v mobilech jsou vhodny a urceny tak na nejaky nahledovky na displej, ne na kvalitno foceni...

_________________
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sobota, 09.pro 2006, 02:22 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 23.kvě 2006, 20:50
Příspěvky: 2866
Bydliště: Košice
zase netreba hádzať všetky fotomobily do 1 vreca. Tie, ktoré disponujú automatickým zaostrovaním sú na tom relatívne dobre - Sony Ericsson K750i, D750i, W800i, K790i, K800i, Nokia N73, N93 (?) a ˇdalšie iné ( z ich fotiek sa dá urobiť aj 10 x 15 cm )

Nokia 3200 má maximálne len CIF rozlíšenie, takže veľa sa od toho čakať nedá.

_________________
Live long and prosper!

May force be with Košice!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sobota, 09.pro 2006, 11:14 
Offline

Registrován: pondělí, 02.led 2006, 10:26
Příspěvky: 450
TA píše:
zase netreba hádzať všetky fotomobily do 1 vreca. Tie, ktoré disponujú automatickým zaostrovaním sú na tom relatívne dobre - Sony Ericsson K750i, D750i, W800i, K790i, K800i, Nokia N73, N93 (?) a ˇdalšie iné ( z ich fotiek sa dá urobiť aj 10 x 15 cm )

Nokia 3200 má maximálne len CIF rozlíšenie, takže veľa sa od toho čakať nedá.
ide vsak oto ze proste mobil je na telefonovanie a fotak na fotenie, telefony s fotakom su preto aby si odfotil nejaku momentku alebo nieco podobne, tam to je naozaj prakticke, ale ak fotis pravidelne napr. MHD kde kvalita fotky musi byt perfektna tak urcite telefon nieje najlepsie riesenie, navyse ak si kupis telefon len koli foteniu tak si trochu zle urobil lebo ked telefon stoji 15 000sk, tak to si mozes kupit radsej ovela lepsi fotak za 15...
PvvS píše:
hm a ses si jistej ze vis co to je ISO ???
Mobily maji futr levny cipy, vetsinou mizernou optiku, navis vetsinou zanesenou nosenim po kapsach. Fotaky v mobilech jsou vhodny a urceny tak na nejaky nahledovky na displej, ne na kvalitno foceni...
Nie neviem co ta skratka znamena :lol: .

Ad: Ti poviem len tolko ze mobily to maju preto tak, lebo musia byt MALE, tak maju aj male cipy a objektivy, a si myslim ze Nokia 3200 je dost maly telefon nato ze ma aj fotak, sice je to nic moc, ale aspon daco :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sobota, 09.pro 2006, 13:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 20.srp 2002, 12:16
Příspěvky: 1930
Bydliště: DP Sestroslav & DPAmberovy Lazne
TA píše:
zase netreba hádzať všetky fotomobily do 1 vreca. Tie, ktoré disponujú automatickým zaostrovaním sú na tom relatívne dobre - Sony Ericsson K750i, D750i, W800i, K790i, K800i, Nokia N73, N93 (?) a ˇdalšie iné ( z ich fotiek sa dá urobiť aj 10 x 15 cm )

Nokia 3200 má maximálne len CIF rozlíšenie, takže veľa sa od toho čakať nedá.

Jj , 1MPx je asi minimum. To mel muj prvni digital a i tak je to na fotkach videt.

Sheep píše:
Nie neviem co ta skratka znamena :lol: .

Ad: Ti poviem len tolko ze mobily to maju preto tak, lebo musia byt MALE, tak maju aj male cipy a objektivy, a si myslim ze Nokia 3200 je dost maly telefon nato ze ma aj fotak, sice je to nic moc, ale aspon daco :D


Nokia 3200 ma pokud sem to dobre nasel Iso 100, coz je na dolni hranici.

_________________
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Mobily
PříspěvekNapsal: sobota, 09.pro 2006, 21:33 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sobota, 28.říj 2006, 23:51
Příspěvky: 1338
Bydliště: MČ Košice - Sídlisko Ťahanovce
TA píše:
zase netreba hádzať všetky fotomobily do 1 vreca. Tie, ktoré disponujú automatickým zaostrovaním sú na tom relatívne dobre - Sony Ericsson K750i, D750i, W800i, K790i, K800i, Nokia N73, N93 (?) a ˇdalšie iné ( z ich fotiek sa dá urobiť aj 10 x 15 cm )

A patrí tam aj Sony Ericsson K510i?

_________________
"Potrebu dopravného systému spravidla pochopíme až v dobe, keď vďaka nášmu nezáujmu zanikne."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: neděle, 10.pro 2006, 10:19 
Offline

Registrován: pondělí, 02.led 2006, 10:26
Příspěvky: 450
PvvS píše:
Nokia 3200 ma pokud sem to dobre nasel Iso 100, coz je na dolni hranici.
kde si zistil ze Nokia 3200 ma ISO 100?pokial su nato stranky tak check IT :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: neděle, 10.pro 2006, 11:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: neděle, 21.črc 2002, 18:01
Příspěvky: 1337
Bydliště: Kuklovska 5, 84104, Bratislava
ja mam na mobile 2Mpx (Sony-Ericsson K750i)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: neděle, 10.pro 2006, 16:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 20.srp 2002, 12:16
Příspěvky: 1930
Bydliště: DP Sestroslav & DPAmberovy Lazne
Sheep píše:
kde si zistil ze Nokia 3200 ma ISO 100?pokial su nato stranky tak check IT :D

hledej....

_________________
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mobily
PříspěvekNapsal: pondělí, 11.pro 2006, 01:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 23.kvě 2006, 20:50
Příspěvky: 2866
Bydliště: Košice
Dispecer píše:
A patrí tam aj Sony Ericsson K510i?


nie, K510i nemá automatické zaostrovanie. Ale napriek tomu robí oproti ostatným mobilom v kategorii 1,3 Mpx celkom pozerateľné fotky.

_________________
Live long and prosper!

May force be with Košice!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Nokia 3200
PříspěvekNapsal: úterý, 12.pro 2006, 18:07 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sobota, 28.říj 2006, 23:51
Příspěvky: 1338
Bydliště: MČ Košice - Sídlisko Ťahanovce
Sheep píše:
kde si zistil ze Nokia 3200 ma ISO 100?pokial su nato stranky tak check IT :D

Možno tu: http://www.nokia.sk/phones/3200/

_________________
"Potrebu dopravného systému spravidla pochopíme až v dobe, keď vďaka nášmu nezáujmu zanikne."


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úterý, 12.pro 2006, 21:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 23.kvě 2006, 20:50
Příspěvky: 2866
Bydliště: Košice
údaje o citlivosti sa obvykle pri mobiloch neudávajú vôbec. Teda ešte som nevidel žiadny oficiálny ( a v podstate ani neoficiálny ) prospekt o tom, že ktorý foťák dokáže fotiť na akej citlivosti.

_________________
Live long and prosper!

May force be with Košice!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úterý, 23.led 2007, 10:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek, 26.úno 2004, 11:00
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava, t.č. Žilina
Mal by som jednu otázočku ku galérii. Prečo sa dátum k fotkám používa ten, kedy bola pridaná a nie ten kedy to bolo odfotené? Potom neviem, či sa na fotke (napr. teraz nízkopodlažné električky v Brne) nachádza nejaká novinka, alebo to tam behá už niekoľko mesiacov. Navyše pri starších fotkách je dátum fotenia priam nutonosťou.

A ešte by som celkom prijal, keď už nie sú pri fotkách popisy, tak by tam aspoň mohlo byť uvedená lokalita (mestská časť, ulica). Niektoré fotky ma zaujali prostredím a aj by som sa tam išiel niekedy pozrieť, ale previezť sa celou linkou aby som to našiel (a možno ani nenájdem) je dosť zdĺhavé.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: ....
PříspěvekNapsal: úterý, 23.led 2007, 21:00 
Offline

Registrován: neděle, 21.črc 2002, 15:49
Příspěvky: 1816
Povedal by sm, ze je uvedeny datum pridania. Aj ja by som privital, keby pri fotkach bol aj datum zhotovenia snimky, hoci nejaky blizsi popis fotky by nebol.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úterý, 06.úno 2007, 23:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek, 26.úno 2004, 11:00
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava, t.č. Žilina
Len by som sa chcel spýtať, že v akom programe pridávate to logo do fotiek?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: středa, 07.úno 2007, 08:38 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: neděle, 21.črc 2002, 18:01
Příspěvky: 1337
Bydliště: Kuklovska 5, 84104, Bratislava
Problem pri pridavani datumu fotenia je ten, co sa deje aj na iMHD, ze si stranky prezerali ludia napr. z DPB a potom vodicom skrtaju premie... Co si myslim ze nie je celkom v poriadku. My predsa nie sme ziadni bonzaci...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: středa, 07.úno 2007, 11:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek, 26.úno 2004, 11:00
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava, t.č. Žilina
carchye píše:
acd see pro 8.0...... prečo?


A ide ten obrázok vložiť aj aby bol priesvitný (alebo aspoň čiastočne)? Lebo doteraz som mal na úpravu fotiek 2 rôzne programy (každý bol dobrý na niečo iné), tak či by sa to nedalo nejak skĺbiť do jedného.

lubos píše:
Problem pri pridavani datumu fotenia je ten, co sa deje aj na iMHD, ze si stranky prezerali ludia napr. z DPB a potom vodicom skrtaju premie... Co si myslim ze nie je celkom v poriadku. My predsa nie sme ziadni bonzaci...


Tak keď už ste taký solidárny, aspoň mesiac a rok by sa dal dať, nie?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: středa, 07.úno 2007, 12:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úterý, 23.kvě 2006, 20:50
Příspěvky: 2866
Bydliště: Košice
lubos píše:
Problem pri pridavani datumu fotenia je ten, co sa deje aj na iMHD, ze si stranky prezerali ludia napr. z DPB a potom vodicom skrtaju premie... Co si myslim ze nie je celkom v poriadku. My predsa nie sme ziadni bonzaci...


to len tak na základe nejakej fotky? a čo ak ten dátum by bol vymyslený? To neplatí prezumpcia neviny :?:

_________________
Live long and prosper!

May force be with Košice!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: středa, 07.úno 2007, 12:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: neděle, 21.črc 2002, 18:01
Příspěvky: 1337
Bydliště: Kuklovska 5, 84104, Bratislava
Bohuzial, uz sa mi na to stazovalo v suvislosti s inymi strankami viac vodicov... Ako my tam budeme doplnat aj cele datumy, ale az po case. Ale s tym mesiacom by snad nemal byt problem :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: středa, 07.úno 2007, 20:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sobota, 09.pro 2006, 19:39
Příspěvky: 393
Bydliště: KE - Furča
carchye píše:
Valec: ano da sa vložiť aby bol priesvitný, teda ak máš biele pozadie obrázku, obrazok Ti prepali....to znamena, že ostane len ten obrazok v čiernej farbe...treba sa s tym len pohrať..je tam 15 variant, ja používam len 2

Maš normalnu verziu alebo Trial? Ak maš freeware tak mi napiš link kde si to stiahol lebo mne to nejak blbne. A maš aj CZ/SK preklad?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtvrtek, 08.úno 2007, 11:03 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtvrtek, 26.úno 2004, 11:00
Příspěvky: 224
Bydliště: Bratislava, t.č. Žilina
carchye píše:
Valec: ano da sa vložiť aby bol priesvitný, teda ak máš biele pozadie obrázku, obrazok Ti prepali....to znamena, že ostane len ten obrazok v čiernej farbe...treba sa s tym len pohrať..je tam 15 variant, ja používam len 2


Pozerám pozerám, ale nejak to nemôžem nájsť. Kde sa to vkladá?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz